Продукти які нам можна (псоріаз)
- Стебла і корінь селери
- Шпинат (якщо не підвищена сечова кислота)
- Брокколі
- Морква
- Буряк (в обмеженій кількості)
- Цибулю
- Спаржа
- Огірки
- Часник
- Оливки
- Пастернак
- Гарбуз
- Цибулю-шалот
- Стручкова квасоля
- Кабачки
- Гриби - не часто
- З горіхів - мигдаль, іноді фундук
- Костур, смородину, чорнослив, сливу, чорницю в невеликих кількостях можна
- Червоний і білий виноград - з обережністю
- Банани, сирі яблука і дині - можна їсти, але тільки як окрему їжу, ні з чим її не змішуючи
- Курча, індичка, курка, нежирна дичина, домашні індо-качки, баранина, кролик 2 рази на тиждень. Червоне м'ясо, краще ягнятина, готувати на грилі, на рожні, але не смажити