Продукти які нам можна (псоріаз)

  1. Стебла і корінь селери
  2. Шпинат (якщо не підвищена сечова кислота)
  3. Брокколі
  4. Морква
  5. Буряк (в обмеженій кількості)
  6. Цибулю
  7. Спаржа
  8. Огірки
  9. Часник
  10. Оливки
  11. Пастернак
  12. Гарбуз
  13. Цибулю-шалот
  14. Стручкова квасоля
  15. Кабачки
  16. Гриби - не часто
  17. З горіхів - мигдаль, іноді фундук
  18. Костур, смородину, чорнослив, сливу, чорницю в невеликих кількостях можна
  19. Червоний і білий виноград - з обережністю
  20. Банани, сирі яблука і дині - можна їсти, але тільки як окрему їжу, ні з чим її не змішуючи
  21. Курча, індичка, курка, нежирна дичина, домашні індо-качки, баранина, кролик 2 рази на тиждень. Червоне м'ясо, краще ягнятина, готувати на грилі, на рожні, але не смажити

cтворити безкоштовний сайт Webnode