Продукти - які нам потрібні(псоріаз)
- Соковиті фрукти і фруктові соки (крім журавлини, смородини, чорносливу, сливи, чорниці)
- Овочі та овочеві соки
- Всі види капусти можна, АЛЕ брюссельську капусту в невеликих кількостях.
- Індичка, баранина і курка можуть входити в раціон, але до 30% кислотоутворюючих продуктів.
- Риба - це свіжий або консервований лосось, сардини, білий тунець, хек, тріска, макрель, палтус, пікша, камбала, окунь, осетер, морський язик.
- Особливо корисна риба, що має біле м'ясо. Підходить будь-яке приготування, але не смажити!
- Овес
- Ячмінь
- Пшоно
- Гречка
- Жито
- Висівки
- Проростки пшениці
- Кукурудзяна мука
- Рис коричневий і дикий
- Насіння гарбуза, кунжуту,соняшнику
- Лляне насіння
- Цільнозерновий хліб
- Оладки з вівса, висівок
- Цільнозернові крекери,коржики
- Макарони, приготовані з артишоку, моркви, сої, гречки.
- До таких макаронів можна подати негострі трави, зі свіжими приготованими на пару овочами, приправлені базиліком, часником, оливковою олією, мигдалем, кедровими горішками.
- Каші з висівок, з проростків пшениці, проса, вівса, мюслі пшеничні, вівсяні, гречані, змішані без консервантів! До каш можна додати корицю, подрібнений мигдаль, якщо немає алергії - мед, кленовий сироп.