Продукти - які нам потрібні(псоріаз)

  1. Соковиті фрукти і фруктові соки (крім журавлини, смородини, чорносливу, сливи, чорниці)
  2. Овочі та овочеві соки
  3. Всі види капусти можна, АЛЕ брюссельську капусту в невеликих кількостях.
  4. Індичка, баранина і курка можуть входити в раціон, але до 30% кислотоутворюючих продуктів.
  5. Риба - це свіжий або консервований лосось, сардини, білий тунець, хек, тріска, макрель, палтус, пікша, камбала, окунь, осетер, морський язик.
  6. Особливо корисна риба, що має біле м'ясо. Підходить будь-яке приготування, але не смажити!
  7. Овес
  8. Ячмінь
  9. Пшоно
  10. Гречка
  11. Жито
  12. Висівки
  13. Проростки пшениці
  14. Кукурудзяна мука
  15. Рис коричневий і дикий
  16. Насіння гарбуза, кунжуту,соняшнику
  17. Лляне насіння
  18. Цільнозерновий хліб
  19. Оладки з вівса, висівок
  20. Цільнозернові крекери,коржики
  21. Макарони, приготовані з артишоку, моркви, сої, гречки.
  22. До таких макаронів можна подати негострі трави, зі свіжими приготованими на пару овочами, приправлені базиліком, часником, оливковою олією, мигдалем, кедровими горішками.
  23. Каші з висівок, з проростків пшениці, проса, вівса, мюслі пшеничні, вівсяні, гречані, змішані без консервантів! До каш можна додати корицю, подрібнений мигдаль, якщо немає алергії - мед, кленовий сироп.